Модерните джаджи са нещо, което използваме всеки ден. Те определено улесняват

...
Модерните джаджи са нещо, което използваме всеки ден. Те определено улесняват
Коментари Харесай

Дръжте ги у дома! Кои растения се предполага, че ни пазят от радиацията на електронните устройства

Модерните джаджи са нещо, което използваме всеки ден. Те несъмнено улесняват живота ни, само че имат и редица отрицателни аспекти, най-сериозният от които е излъчваната от тях характерна радиация. Това е нещо, което би трябвало да имате поради, изключително в тази съвременна ера, в която хората разчитат на Wi-Fi и механически устройства за съвсем всичко.

Но ето и малко добри вести – счита се, че определни растения могат да сведат до най-малко излагането на нездравословно електромагнитно лъчение. За тях е известно, че всмукват или се борят с тези талази.

Eлектронни устройства като мобилните телефони излъчват радиочестотно излъчване (RF), с цел да изпращат сигнали. Въпреки че това лъчение се разграничава от другите типове радиация (като рентгеновите лъчи, за които знаем, че могат да бъдат вредни), не знаем сигурно дали радиочестотното лъчение от мобилните телефони може да аргументи здравословни проблеми години по-късно.

Радиацията от електронните устройства може да има няколко негативни въздействия върху вашето тяло и здраве в кратковременен проект, изключително при дълготрайно и непрекъснато излагане. Известно е, че предизвиква постоянно главоболие и може да увеличи нивата на стрес.

Отглеждането на някои растения в дома ви обаче може да се бори с тези признаци. Ето кои са тези растения:
 Тези растения ни пазят от радиацията на електронните устройства  Тези растения ни пазят от радиацията на електронните устройства  Тези растения ни пазят от радиацията на електронните устройства  Тези растения ни пазят от радиацията на електронните устройства
И въпреки всичко способността на тези растения да ни защищават от негативните въздействия на радиочестотните лъчения не е научно потвърдена, тъй че може да предприемете някои по-надеждни стъпки за обезвреждане на радиацията, предавана от електронните устройства. Ето какво още може да извършите:

- може да си купите специфичен калъф за мобилен телефон, който блокира радиацията;

- има и специфични слушалки, които за основани по този начин, че също да защищават от предаваната радиация;

- постоянно, когато Wi-Fi връзката не ви би трябвало, я изключвайте
 Растения, които не изискват изпитание  Растения, които не изискват изпитание  Растения, които не изискват изпитание  Растения, които не изискват изпитание
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР